Monday, September 17, 2007

Rubint "te mondjuk mit szólnál, ha a lányod egy ilyen ujjazná" Réka

Nyihaha. A vérparaszot onnan ismered fel, hogy felismered. Még akkor is, ha az index/velvet rakta fel a térképre. Komolyan mondom, ha nem az ugri bugrival élne egészséges nemi életet, senki nem foglalkozna a szilikonjaival. btw, ők igazán összeillő páros, bár,ha a genetika nem csal, akkor sikeres szaporulatuknak nagy esélye van arra, hogy nagyban rontsa a magyar IQ átlagot. Persze 2 dologban reménykedhetünk:
1, nem jön össze, az ország megmenekült.
2/a, mutáció folytán az utód (ha lányka lesz, kegyetlen sors jutott neki, különösen a kamaszkora lesz szíjjel ujjazva - szegény) eléri az átlagot
2/b, másnak zsákolja be a rudiját Norbert helyett, ez esetben az utód... eh, ez gáz. Aki spermát bocsát ezen antiemancipációs csoda rendelkezésére, az sem normális (mellékesen siekres utódnemzés esetén szerintem felmerül az embereiség ellenes bűntett lehetősége), így az utód sem lehet az, kivéva a 2/a pont fennforgását.

Uff. Nem linkelem be, mert a velveten és az állatkertben úgyis megtalálható. Már ha beengedik. Vagy ki. Az informátorom nagyon bizonytalan ezen a pontyon.

1 comment: