Tuesday, September 18, 2007

online poker

http://poker.blog.hu/2007/09/18/absolute_bazmeg

Ugyan, ugyan. Mindenki tudja, hogy az online szerencsejatekot es kulonosen az online pokert nem emberek nyerik. Akkor nyesz, ha mindenki ember az asztalnal, vagy ha kifogtal egy olyan botot, ami eppen veszitociklusra megy ra.
Ezert kell CS-t jatszani, hogy ne legyenek illuzioid online. Ott is latszik, ha csal valaki, megcsak a kepernyojet sem kell latnod.

1 comment:

  1. az online szerencsejátékokra igaz általában, amit írsz, de a pókerre nem. a póker az egyetlen olyan online szerencsejáték, ahol hosszú távon pozitív lehetsz, pont azért, mert nem a terem ellen játszol. jelenleg nincs olyan bot, ami no limiten nyerő lehet, illetve ahhoz kell az is, hogy a többiek rosszul játsszanak, akkor meg bot sem kell. a termek pedig nagyon nagy eséllyel nem csalnak, mert fölöslegesen kockáztatnák az így is óriási bevételüket.

    előfordult már ilyen, hogy valaki csalni tudott, bár az inkább trójait használt, nem egy terem szovtverének hibáját. de elszigetelt esetekről beszélünk. az aimbot sokkal elterjedtebb, és sokkal idegesítőbb is, habár kevesebb kárt okoz. :)

    ReplyDelete