Thursday, September 13, 2007

Etika

http://www.fn.hu/tech_tudomany/0709/masodlagos_eszkoz_titkosszolgalatnak_171554.php

hehehe, egy ideje lejottem az iwiw-rol. Nincs min csodalkozni, en nem adtam el a kapcsolati adataimat a T-com-nak. Persze ment a fikazas, hogy milyen hulyek, akik lejonnek az iwiw-rol emiatt. Most majd az lesz a mondas, hogy csak az aggodjon, akinek van takargatni valoja. Aha, persze. Neadj isten, majd a vegen lehet az iwiw-en masokat cimkezni, es a cimkeket kishare-elni, aztan bemergelik az IZSDB-t es keszen vagyunk.

Persze a cikk vege nagyon odabasz az etikanak:
"Honnan tudhatta volna E. Zsanett, hogy a sajtó könnyedén megtalálja az iWiW-en, miután öt rendőrt nemi erőszakkal vádolva hirtelen a figyelem középpontjába került? Abba sem gondolt bele, hogy a korábban létrehozott iWiW-es profilja (legalábbis egy külső szemlélő számára) némileg eltér attól a „szende” típustól, amelyet a rendőri ügy kapcsán megismerhetett a közönség."
Az ilyen paraszt ujsagirok nagy kart okoznak. Szerintem meg ha kurva lett volna a csaj akkor sem eroszakolhatja meg ot (harom jo uram, harom) rendor, mert egyszeruen nincs ertelme annak, hogy korrupt rendorok kurogatjak valakinek a lanyat eroszakkal. Tudom, hogy ezt mondjuk a nagyon okos Havas Henrik keptelen felfogni, de ez mar csak ilyen dolog. Mert ha neadj isten egy allampolgar (1 fo) elfogad egy felajanlkozast amit aztan ilyen-olyan okbol nemi eroszaknak kezelnek kesobb az azert nem ugyanaz, mintha ugyanezt tobben csinaljak, plane ha olyanok, akiknek vedenie kene az allampolgarokat.
Ez az elmelet.
A gyakorlat meg az, hogy ha szarhelyzetbe kerulsz, vedd meg magad, mert lehet, hogy az a bunozo veled szemben egyenruhaban van, fegyvere van es mindenre elszant. Ja es csoportos, szervezett es nyeresegvagybol.

Hat szerintem siman birka az, aki nem lep be a maffiaba azok utan, ahogy ezt az ugyet inteztek... :DDD

PUNKS NEVER DIE
DIE BART DIE

No comments:

Post a Comment