Monday, September 17, 2007

Ki a vilag legostobabb embere?

Vannak, akik Bush-t tartjak annak ( a fiatalabbikat).
Nem biztos, nem biztos. Azt nem tudom, ki rakta elore ezt a majmot, de hogy nem onerobol ment oda ahol most van, az tuti. Ha parancsot ad Iran megtamadasara, mikozben Irakban es Afganisztanban vannak jelen az erdekes dolog lesz.
Ha megtamadja Irant, azzal annyit er el, hogy max be tudja fejezni Irakot, vagy kiszelesiti a haborut. Mindezt azert, hogy SzaudArabiat fedezze (az egyetlen nyugatbarat Arab allam volt sokaig).
Teny es valo, hogy nem kellett volna engedni, hogy Oszama-ek megtamadjak a WTC-t (ugye a CIA mindent lat, mident hall... kivancsi vagyok, hogy mekkora eves koltsegvetest nyomtak el abban az evben Sept 10-ig a CIA-nal), de ha mar osszehoztak, akkor tenyleg jo ideje volt Afganisztanra rarontani, meg akkor is, ha annyi eszuk nem volt, hogy a szomszedos Szovjetunio sem tudta legyozni az afganokat. Fine. Vegulis Irak megtamadta kuvaitot, ami egyszeruen megengedhetetlen, plane, hogy Szaddam az olaj miatt ment oda (mondjuk ez erdekes, hogy szaddamot nem hibaztatjak emiatt, "csak" a kurdok miatt). Mondjuk az irakiaknak igazabol igy is szar, meg ugyis szar, mindegy melyik diktatorikus majom maszik oda a vért olajra cserelve.
Iran mas teszta. Vajon ott az olaj a fontos, vagy hogy kereszteny es foleg zsido ellenesek. Vagy az irak-irani hatarvonal? Az amcsik a mexikoi hatarts sem tudjak ellenorizni, hogyan tudnak az iran-irakit :)
Mondjuk barmi, ami Iran ellen iranyulo katonai akcio csak egyet eredmenyezne: amikor az amcsik kivonulnak irakbol, akkor azt miden arab orszagban ugy elnek meg, hogy ehhez a gyozelemhez Iran segitette oket...

No comments:

Post a Comment