Wednesday, September 12, 2007

Community

Woody Allan mondta egyszer, hogy nem akarok olyan klubnak a tagja lenni, ami befogadna. Na, a valve/s community-re ez nem igaz. Jo, hogy nem neztem be a stream-re mar egy jo fel eve, de a fejlesztes, ami ott megy tetszik.
Egy jatekcentrikus community. Egesz igenyes es olyan funkciok vannak benne, amik pont kellenek, es nincsenek benne olyan funkciok, amik bullshitek. A voice chatot meg nem neztem (nem az in-game chat) es erdekel, hogy milyen a minosege, es hogy kodolja a konferenciahivasokat (egyszerre egy dumal, vagy free-for-all).

Na es persze ott van a masik nagy teny... A fucking dynamic pricing teljesen beomlott, minden 1$-ba kerul. Na ja, sokat szopattak vele a nepet, bar amugy nem volt rossz otlet. Marmint az, hogy rabeszelni az embereket, hogy ne mindenki AK-t meg m4-et meg magnumot meg deagle-t vegyen.

Es persze ott van a clan is, aminek kulon orulok, remelem lesznek ott valamifele statisztikak is, bar az osszehasonlito statisztikakaban nem hiszek, miota lattam m249-el rohangalni admint, aki csak fejest lott, es idonkent nezte, hogy a hlstatsX-ben hogy megy felfele...

No comments:

Post a Comment