Thursday, September 13, 2007

Megint a butasag

Hogy kell sajat ostoba vilagnezetunket eladni? Hat, keverjunk hozza tenyleg okos dolgokat, vagy legalabb olyant, ami elfogadott.
1. A nem megfelelő szín kiválasztása
bull shit. Az egyeniseggel harmonizalo szin mi? Mi van, emo-s rozsaszinben, vagy mi a baj?
2. A túl sok smink
ugyanmar, a legtobb faszi azt mondja, hogy de jol nez ki a csaj a tv-ben, es nem erdekli az, hogy a csaj azert nem izzad, mert a porusok keptelenek atpumpalni a folyadekot a festekretegen.
3. A nem megfelelő ruhaméret
Vagy pont forditva, mert esetenkent azert egy tul kicsi ruha pont jo. Vagy egy lazabb ruha is lehet jo, mert ponthogy az ad valami pluszt a mozgas dinamikajahoz.
4. Lepattogzó körömlakk, lenőtt műköröm

"Az egyik legkiábrándítóbb látvány, ami az illető hölgyről szegénységi bizonyítványt ad."

Ugyanmar. Annyira nem tragedia. Nem szep latvany, nem is vonzzo, de ettol meg nem forditanek hatat senkinek. Mennyire sekelyes mar az, hogy a korom allapota fontosabb, mint a szemelyiseg?? Az biztos, hogy ezt a cikket valami picsa irta.

5. Ódivatú vagy rendezetlen, ápolatlan hajviselet

fel ne basszam az agyam :) dugas utan mindenki kocos.

6. Ápolatlan vagy az öltözettel nem harmonizáló cipő

Had mondjam ki, hogy estelyihez senki nem vesz tornacipot, ahogy oltonyhoz se... Ja, Larry Ellison megcsinalta, es azota lehet? Hat akkor csak annyi kene, hogy egyszer egy gazdag kiscsaj, vagy egy divatguru (hehehe) kitalalja, es onnantol szabad a majmoknak is.

7. A lenőtt haj

Ez lehet csunya, de nem minden esetben.

8. A kilátszó melltartó vagy melltartópánt

? Ez egyike lenne a "10 dolog, ami miatt egy férfi biztosan rá sem néz a nőre"-nek? Itt valami nagyon felrement a cikkben, nem??

9. Harisnyagondok

"Mindig olyan harisnyát válasszon, ami harmonizál cipőjével, vagy nadrágjával illetve szoknyájával." Vagy legalabbis ne rossz helyen legyenek rajta a lyukak. Eh, szerintem ezt a cikket valami no irta a noknek, de nagyon nem tudja mirol beszel.

10. A rosszul megválasztott öltözet

" Munkahelyünkön például illetlenség a túl rövid szoknya, az ujjatlan felsők, a túl sok ékszer, a bőrszoknya - és nadrág viselete."

Most akkor illetlenseg, vagy a pasik rad sem neznek, vagy mi? Szerintem itt mar nagyon eltevedt a csaj, es itt log ki a lola, valamelyik kolleganoje ellen irta a cikket...

Hat ja, tehetseges ujsagiro keves van, es ahogy az internet lesz a fo media, ugy romlanak az aranyok.

1 comment:

  1. Balfaszság.
    Én nem vagyok szeretkezés után kócos, mondjuk, de ezt nem tudhatod, hál istennek :)

    ReplyDelete