Thursday, September 13, 2007

penzbuntetes hazassagtoresert

http://deluxe.hu/cikk/20070907/750_ezer_forint_hazassagtoresert/
Az idiotizmus nem ismer hatarokat.
"Különös módon akar gondoskodni a dél-amerikai ország arról, hogy a félrelépő férjek és feleségek a család szentségét a fejükben, a ruháikat pedig magukon tartsák: a bebizonyított házasságtörést 4 ezer dollárrnyi, azaz 750 ezer forintos pénzbüntetéssel és társadalmi munkával sújtanák. ... A szigorú szabályozásról Edgar Espindola szenátor nyilatkoztt az RCN rádióban. A szenátor kifejtette, hogy a büntetés nemcsak a rossz útra tévedt férjekre és feleségekre vonatkozna, hanem azok szeretőinek is ki kellene fizetni a jogszabályban előírt összeget. "

Legkozelebb a nemieroszak aldozatat is penzbirsaggal fogjak sujtani, mert minek szexelt idegennel. De most komolyan, ez azert mar nagyon nagy baromsag. A szerereto honnan tudna biztosan, hogy nem hazas-e az illeto? Az nem valasz, hogy csak azzal fekudjon le, akivel osszehazasodott, mert ott van a bigamia.

Mondjuk az is erdekes, hogy "Különös módon akar gondoskodni a dél-amerikai ország" mikozben egy idiota szenator javaslatarol van szo. Ez olyan, mintha magyarorszagot mondjuk Torgyannal azonositanak...

Na biztos megbanom meg, hogy belinkeltem ezt az evolucios csodat. Sokat romlott a blogom esztetikailag. Amugy Orbanrol mondhat barki barmit, aki ezzel az emberrel osszeallt, annak nem az emberek jolete vagy az igazsag a fontos. powa baze powa.

No comments:

Post a Comment