Tuesday, September 18, 2007

Az van, hogy itt az van, amit en akarok

http://index.hu/politika/kulfold/tase762/

Amcsiban nagyon szeretik hasznalni a tasert, mondjuk ugy, hogy van ott 5 rendor, akik keptelenek szakszeruen lefogni egy darab embert, aki ellenall.
1, ha azt mondja az oltonyos faszi, hogy nem valaszolok akkor nem fog, hiaba akarod rajta szamonkerni a cuccot
2, ha megis ragaszkodsz ahhoz, hogy rolad szoljon a musor, es ma celod nincs, akkor a tomeg megtapsolja, hogy elvezetnek.
3, ha ellenallsz a campus rendoroknek, akkor szar helyzetbe ozod magad. Hagy hogy a biztonsagi ovre hivatkozva megeroszakoljanak, aztan jelents fel oket, hogy had rohogjon rajtad a rendorseg
4, ha lefogtak, es nem hagyod magad megbilincselni cagy kiveZetni, nem nyerhetsz. ES amikor lefognak 4-en, az otodik addig nyomja a taser gombjat, amig fel nem all neki, vagy amig nedvesedni nem kezd. Sajnalom, de kozrendornek nem azert megy az ember, mert nagy az igazsagerzete, vagy mert olyan kurvara megbecsulik (anyagilag, erkolcsileg)
5, az ott amerika. Ott vannak jogaid, acsak ilyen megszoritasokkal is. Ahogy keletebbre mesz, egyre kevesebb eszkozt adnak, hogy megvedd magad a rend oreitol, mert amcsiban legalabb elvalik a kozrendor es a hatalom, itt nalunk pl kurvara nem.
6, Az ujzelandi bevandorlasi hivatal sok szeretettel varja az angolul beszelo, hianyszakmaban jartas jelentkezoket

ja, amugy nem kell a para, ez itt nem rendorallam. De majd lesz 2008 utan. Csak eppen az lesz a gond, hogy barna lesz az ing szine. Mert most meg nem lehet, mert most a szoclibek vannak "hatalmon".

No comments:

Post a Comment