Friday, October 30, 2009

ami fáj: az igazság

Kicsit felbasztam az agyam Bede Márton indexes írásán.
Ha valaki kiváncsi arra, és van gyomra hozzá, hogy megnézze, hogy valójában mi fasz van Bejrutban, ÉS KURVÁRA VAN HOZZÁ GYOMRA!!!, az rájöhet, hogy Bede Márton egy fasz, hogy bárkinek azt ajánlja, hgoy menjen oda.

Aki nem akar látni olyan 5 éven alluliakról képet, akik ... az csak nézzen ide, mert az első link az, amit nem fogsz tudni elfelejteni, és valószínűleg rémálmaid is lesznek.

Azt hiszem, így már azért jobban árnyalt a kép arról, hogy miért is olyan könnyű öngyilkos robbantásra rávenni az embereket. Ehhez a vallásnak semmi köze. Egy fanatizált fegyveres nem fogja felrobbantani magát, de egy anya, akinek a gyermeke így sérült/halt meg, nem fog másnap gyárban dolgozni, és az első, aki odalép hozzá azzal a szöveggel, hogy mi a gyógyír a problémáira, már viheti is kiképezni.

Ezt a szart rendberakni... ez nem Szicília, ahol csak annyi kellett a vendetta megállításához, hogy szép lassan leálljanak a bosszút követő bosszúkról... itt már nagyban megy a dolog, a fegyvergyártás, a politika, az építkezések, a média, minden érdekelt a helyzet fentartásában.

Just business.

No comments:

Post a Comment