Monday, June 15, 2009

frostwolf howler (this is a very fast mount)

Frostwolf howler. Frostwolf howler... yumm
Ízlelgessük egy picit még.. Frost wolf how ler.

Nadon szééép :)

Nem is megy olyan hülyén, ha alattad van (pont, ahogy a netherwing drake, a hangja csak addig idegesítő, amíg rá nem ülsz). Kellett hozzá egy AV hétvége, hogy 16k-ról felhúzzam 21k-ra a frostwolf reput, elég sokat voltam AV-n. A rugóval meg is lett az Alterac Blitz, háromszor egymás után, bár a lock-al nem jött össze (neki ott vannak a friss Eye of Storm achik). Viszont összefutottam egy elbaszott Naxx run-ban egy másik magyarral (Taurusz). Bár ott nagyon elbasztam az offtankolást, de semmi baj, gyorsan csináltunk 2v2 team-et, és toltunk egy rugó warior-t (fail) meg 4 warri-lock-ot (egyet nyertünk). Ez normális, mert először az ember mindíg 1500 körüli csapatokkal találkozik. Most olyan 1300-as hidden ratingnél vagyunk, itt már esélyes a nyerés. Amint van újabb 1k gold, a locknak is lesz dual talentje, és affy-ként már esélyes.

A lockocskám naxx 10-ben 2 trashpackot húzásnál bírt csinálni 11k dps-t. Remélem a screenshot összejött, utólag majd linkelem. Ezzel a csapattal talán összejön a futam ma is. Mondjuk mindenki 2k dps fölött tolt, és tudták, mit ell csinálni (na jó, Heigan-nál egyedül maradtam az első futás után :))) de van ilyen.
Heigan az egyik híres pug gyilkos, pedig nincs rajta enrage timer, és a futás, ha egyszer ráérzel, roppant egyszerű. Szerintem egyedül a DK tankom nem jutott még el odáig, a rugó, a lock, a holy pala mind megcsinálta már. A táncot meg kell tanulni, nincs mese. 1 healer (cleanse disese) 1 tank és 2 dps simán lenyomja.

A másik nagy pug nyiffantót úgy hívják, hogy Gluth. Ez a kutyus is türelmes, csakhát megeszi a zombikat és erőre kap. Hunter (trap+gyorsan felkapja az addokat) vagy mage (freeze, blink) vagy sámi (grounding totem) vagy pala tank (consecration, freedom) ami kell a zombik kite-olásához, szigorúan a bejárat felöli réészén a szobának. A másik sarokban 2 healer dolgozik egy tank életbentartásán, miköüzben a rugó nyomja bele a wound poisont és az anasthetic poison-t (csak erre van nálam a lilák mellett két librarian papper cutter). Felhívnám a 10telt rugók figyelmét, hogy az átöltözés része a fegyverváltás is, és ha csak a fegyverben különbözik két set, akkor az mindíg megy, így tolhatod a deadly+instant-ot, és csak akkor váltassz át a papper cutterekre, mikor kell. PvP-ben is így szokás, hogy bármilyen build mellett is fent legyen a wound meg a cripling). Ez a taktika Grand Widow Faerlina számára is fájdalmas...

Ha már a blizzard MINDENKIT rákényszerített naxxramasra, próbáljuk meg élvezni... :/

Ja, mellékesen kiesett a webbed death a rogue-nak :pppppppp

No comments:

Post a Comment