Thursday, June 11, 2009

4x80

Hamm, hamm.

Szóval van egy rugóm, aki 4k alatt tud 25-fősben (2 hete 80-as). Kék-lila, van még mit fejlődni, de egyátalán nem aggódom, mert kb 100-al több a hit ratingem, mint ami kéne (800 a hitcap a white damage-re, nekem van 400+, és 314 kell csak, mert az a poison cap).

Van egy lockom, ami tegnap bénázások közepette is tolt 2.3k-t VoA-ban. Nehéz vele pvp-zni, mert démonos, de az affi lockot úgy szedi szét a felguard, hogy azt mindenképpen megtartom. Lehet, hogy kéne egy doomguard :)

Van egy DK-m, akivel már tudok offtankolni, OS-ben simán, VoA-ban új boss-on még nem bizonyított, de ez a healer hibája :p

Na és a nagy kedvenc a holy pala. Már arénázik egy ideje, és most készülök egy nagy húzásra, hogy tényleg brutális healer legyen arénában.

Ja és ott van a kis 29-es sámli, akit meglehetősen nehéz leteríteni, pedig healer a szentem. 1100 hp nem sok, de elég :) Zászlót is tud cipelni, szóval őt sem kell félteni.

A kis hunter 8-as vagy 6-os, ős csak áll gurubasiban és várja az alkalmat.

Az ally hunterem 19, és nagyon gonosz, ha úgy hozza a sora. Most hoztam fel 10g-ért Dalaranba, amire nagyon büszke vagyok, mert ő abszolut önerős, heirloom itemek nélkül, rendes twinkelés nélkül. Copper bányászatból tartja el magát.

Aztán ott van a régi állat, a gnome mage 70-en, ő most t4-5-ben pihen.

Meg ott van a 70-es priest, ő is el van nagyon hanyagolva.

Az 52-es mainem a night elf druid meg régóta téliálmot alszik, de jó az.

No comments:

Post a Comment