Friday, June 5, 2009

egyel keevsebb

íme a mai hír.

Halálos előzés Borsodban
2009. június 5., péntek 09:19
[Lánglovagok.hu] BELFÖLD

Terepjárónak csapódott egy előzésben lévő személygépkocsi csütörtökön kora este a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajópetri és Kistokaj között. Az M30-as autópálya felől Sajópetri felé haladó Suzuki Swift az előtte haladó motor előzésébe kezdett, ám a jobbkanyarban kisodródott, végül a bal elejével egy szemből érkező, a baleset elkerülése érdekében a padkára már lehúzódó Honda CR-V terepjáró bal elejének csapódott. A Honda az út menti vízelvezető árokba vágódott, a Suzuki az oldalára borult. A személyautót a baleset elkerülő motoros és az arra közlekedők állították kerekeire, és kisegítették a Honda vezetőjét és utasát a terepjáróból. A Suzuki vezetője a helyszínen életét vesztette, holttestét a miskolci tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A terepjáróban a sofőr és az utasa is megsérült, egyiküket súlyos sérülésekkel szállította kórházba a mentőhelikopter.

-

halkan jegyzem meg, hogy a szegény terepjárós és utasai is megsérültek :( de a motoros simán megúszta. Baze, lehúzódott a padkára, mégis eltalálta a barom. Egyátalán nem tudom sajánálni a faszkalapot. Kanyarban előzni... már csak egy kérdésem maradt, záróvonal volt? Mert az ugye pluszpont.

Álláspontom szerint az ilyen esetben az 1:1 jó aránynak számít, szóval ez egy javított arányos baleset volt, remélem a hondások megússzák maradandó sérülés nélkül és 1:0-ra áll be a végeredmény.

A bónusz: a röfik megúszták

No comments:

Post a Comment