Thursday, February 4, 2010

trace of a mind

index main page, link az iddqd-s oldalra. A játékosok egyik csoportja ( a nem függő, eseti játékos) angolul casual. Ugye ezt leírni égő, ragozni kell, az oldal írója meg is teszi. "...Kazuárokat"... ööö, az egy madár, de hogy is van ez angolul? wiki, pár átlapozás: cassowarry

Érdekes, amit írnak a madárról, de még érdekesebb, hogy a 2. világháború alatt az amerikai-angol csapatoknak odanyomták az infót, hogy az amúgy emberi szem elé nem kerülő félénk állatot...ööö.. ki kell ritkítani, mert veszélyes (akkoriban így írták a veszéyleztettet, vagy nem tudom, lehet, hogy simán hülyék voltak).

Hát ezért néz így ki ez a madár, arcán a klasszikus WTF??? kifejezéssel... (mivel lehetett volna a link ez is....az sp óta tudjuk)

Veszélyes mi? 221 támadásból egy volt halálos, mikor 2 kis faszkalap a kutyájukkal agyon akart verni botokkal egy ilyen madarat. Az egyiket felrúgta, az elszaladt, a másik ott maradt. A madár persze felrúgta azt is amint lehetett, és megkarcolta a gyerek nyakát, lett egy 1.25cm-es seb, amin a csávó simán elvérzett.

Az oké, hogy úgy néz ki, mint egy dínó :) de hogy ez lenne a világ legveszélyesebb madara.... kek

No comments:

Post a Comment