Monday, February 15, 2010

téli sport

Téli sport faszság.

Helyes hozzáálláshoz a következő dolgok szükségesek:

  1. unlimited bögre kakaó.
  2. fűtött szoba
  3. jól szigetelt ablak
  4. kint hóeseés
  5. kint a mocsokban fázó vadidegenek, akiket semmiképpen nem engednél be, így van összehasonlítási alapod és nincs lelkiismeretfurdalásod. Hogy ellensúlyozzam a linket, mondok egy rendes példát: lelkiismeret furdalás az, mikor rájössz, hogy a szőkét mégiscsak meg kellett volna gyömöszölni, mert mint tudjuk, jobb dugni, mint megijedni, és különben is, a földet be kell népesíteni. 
Ez utóbbiban dolgosabban kéne részt vennem, mert a hülyék már annyira létszámfölényben vannak, hogy feltalálták a demokráciát, hogy éreztessék, hogy sokan vannak, de agyuk nincsen. Addig fajultak, hogy most már megszavazták, hogy nincs is evolúció :) Hát, ha ez így megy tovább, igazuk lesz. Fura hogy az elmét mennyire megszabja a test, amibe be van szerelve. Teszemazt ott vannak az egerek, és szerintük a macskák kurvára nem jó fejek. Én megértem az álláspontjukat, de ha most az egerek utasítására ki kell irtani a macskákat, vagy legalábbis nagyon útálni kell őket, azért felhorkannék, hogy várjá má baz, álljunk meg egy szóra.

Vagy ott vannak a hangyák. Lehet, hogy verseket írnak, de kit érdekel, mikor a boss annyira irányítja őket, hogy nem sok önállóságot mutatnak a napi életben... ööö... távolról nézve én sem csinálok mást, csak robotolok, hiszen minden statisztika azt mutatja, hogy a boss engem is távirányít, most mindegy, hogy $$ vagy kémia.


Na megyek, mert a kód nem javítja meg önmagát... 1nLőre.

No comments:

Post a Comment