Monday, July 6, 2009

rasszista rendőr néger mentőst folyotgat

http://velvet.hu/sztori/2009/06/21/mentost_fojtogatott_az_amokfuto_rendor/?#

Ugye az adalék az élet sója:
  1. a mentőzés amcsiban nem olyan egyenes dolog mint itt volt jópár évig, sok magáncég van.
  2. a rendőr sérelmezi, hogy a sofőr mutatott neki valamit, de joga nem volt feltartóztatni a mentőt, hacsak nem közúti ellenőrzés céljából, amiről szó sincs
  3. a mentős beteget szállított, erre vannak szabályok, nem kell lehúzódnia a porba, ha az a beteg egészségét veszélyeztetheti
  4. azért, mert egy rasszista rendőr elment arabokat ölni Irakba, attól még fel kéne fognia, hogy az USA-ban nem csinálhatja ugyanezt. Posztwar trauma, lófaszt.
  5. A fojtás akár lehet jogszerű is, hiszen láthatjuk, ahogy ellenáll a mentős az amúgy jogtalan intézkedésnek, hiszen a rendőr nem ismertette, hogy miben intézkedik, csak kötekedett. Ez erősen támadható, de amcsiban sokat adnak a bíróságon a rendőrök védelmére.
  6. a beteg fia elég jól reagált a kamerával, ez állította meg a rendőrt. 4 fasz amcsi rendőr ugyanis már agyonvert egy kamionsofőrt, felmentették őket, aztán kitört a lázadás, mikor leadták a videót, amit valami lakó csinált, és látszott, hogy akit agyonvertek, az nem csinált semmit és nem is állt ellen. A rendőrök fehérek voltak, állítólag tisztességes mint ez itt, a kamionsofőr meg mit tesz isten fekete.... Ennyit az amerikai 'igazságszolgáltatás'-ról. A magyar ugye ugyanaz kicsiben, csak itt megdugnak, ha nincs mentőöved.

No comments:

Post a Comment