
A képen látható adalékok mellé fontos hozzátenni, hogy
- friss!!! paradicsom
- hagyma rogyásig
- füstölt husi (és/vagy szalonna)
- a borsó konzerv fele meg fog maradni, és a kukoricát sem kell túladagolni
- gomba, az én esetemben a klasszikus konzerves, lével felengedett, felvágott gomba
- kb fél óra előkészítés és 10-15 perc főzés

Körbelocsolom olajjal, nem kell túladagolni, mert lé lesz elég.
Rotty.
Mikor már keverés ellenére is levet ereget, meg már nincs messze attól, hogy egy átlagosan éhes jószág a jövőre nem gondolva késznek nyilvánítsa, na akkor belemegy a kukorica és a borsó, mert azok már fogyasztásra készek úgyis.

Bár háromszor raboltam rá, sok fincsi puha kenyérrel, még van egy akkora adag, amit egy általános iskolai menzán simán szétporcióznak egy osztálynak.
Amúgy a happy fruct-os chilis babhoz nem kell chilit hozzátenni, ha nem kifejezetten csípősre akarod csinálni, nagyon kellemes cucc, amit dobozolnak, tényleg bárkinek tudom ajánlani. Aki meg csípősre akarja, belekuffant egy-két macskapöcse paprikát (ez a neve a fajtának, legalábbis mifelénk).
Ja, és ez volt a kevésbé sikerült hétvégi alkotásom, mert a tonhalsalátát 2 lépésben bepusziltam (köszi Jolkának a receptet!). Igaz, ott anyagszűke miatt nem volt tészta, és joghurt helyett is tejföl ment bele (a mega tejfölről egy hete írtam, még mindíg jó, szinte friss, és nyamm nyam) plusz a második konzervhal kicsit darabos volt és kanállal le kellett zúzni), de azért olyan fonom lett, hogy azt nem is tudtam lefényképezni :D
No comments:
Post a Comment