Thursday, November 12, 2009

nagymagyarország

Sokan nem ugatják mi az a trianon, és hülye bumperstickereket ragaszgatnak össze-vissza.
Na itt van a "nagymagyarország" térkép a trianonból, amikor felvázolták, hogy az első világháborút elkezdő országot hogyan kéne feldarabolni, hogy ne szarjon bele ekkorát európába, meg amúgy a világba, milliók halálát okozva.

Aki azt hiszi, hogy nem "mi" robbantottuk ki az első világháborút, az tök hülye, vagy túl sokat olvasott kvantumelméletet.

Az osztrákok ahogy elnézem buktak akkorát, mint a magyarok.
Jár a szájuk?
nem.
Miért?
Mert nem puhapöcsök, és nem óbégatnak, meg búsulva isznak, hanem dolgoznak, és kurva jól megélnek, pedig csak szebb a fővárosuk és annyi.


A nemzetiségekről meg annyit, hogy a magyarok azt hitték, hogy amelyik magyar "külföldön reked", azzal szar nemzetiségiként fognak bánni, mert a szomszédok majd bosszút állnak a sok évszázados nemzetiségi elnyomás miatt.
Ez szépen be is jött. Na ezért nem szabad nacionalizálódni, mert aztán meg nyafoghatsz, mikor Bécsben a szar eldugott sarki ABC-ben kiírják 6 világnyleven (köztük cigányul és magyrul is) hogy "ne lopj".
FYI: nem azért írták ki, hogy baszogassanak bárki it heccből, hanem mert akiket lopáson kaptak, azok statisztikailag megmutatták, hogy milyen nyelven érdemes kiírni.

Na és ki nem tanult az első világháborúból? :) Ne gyere nekem a geopolitikával...
A németeknek legalább ott volt egy Rommel, a japóknak ott volt a kamikaze kiképzés. Milye volt a magyaroknak? területi követelése a szövetségeseivel szemben :) Erről van is egy vicc, de mindenki ismeri, úgyhogy le se írom :P