Friday, July 30, 2010

talibán az ovodában

"Az előző kabinet tavaly novemberben módosította az alapprogramot, melybe a szakmai és társadalmi egyeztetések után olyan elemek is bekerültek, melyek Hoffmann szerint komoly felháborodást váltottak ki egyes szülők és óvodapedagógusok körében.
Az akkori módosítás részeként az az úgynevezett gender-ideológia alapjait tették volna le az óvodai nevelésben. Ez az ideológia az egyenlőség jegyében értelmetlennek tartja a nemek szerinti megkülönböztetést - fejtette ki Hoffmann."

 Megfejthetem?

Eddig ment a sírás, hogy a nők ugyanabban a munkakörben kevesebbet keresnek. Mostantól nem lesz ilyen, mert már ovodában kezdődik a 'Katikából kurva lesz ha nagy lesz, Pistikéből meg strici'.
Mindezt azért, mert 'egyes' szülők és óvodapedagógusok...
Azaz a lányok nem játszhatnak az autóval, a fiúk meg mackót kapnak, és jeeeej újra lehet doktorosat játszani az oviban és újjal bökdösni egymásét a bokrok takarásában, mert az ovinéni addig cigizik egyet, és ez kóser, mert a nemi szerepre nevelés része.

A kislányok majd gyakorolják a térdelést is, gondolom, a fiúk meg apró bögrékkel körbeállják a konyhaasztalt és a fociról beszélgetnek.

Csak azt nem tudom, hogy hogy nem vettem észre, hogy sunyin, a hátam mögött meg győzött a talibán....

"Úgy úgy Bébé, használd a szádat, mint a thai lányok!" (Mr. Garrison)

No comments:

Post a Comment