Friday, July 30, 2010

a képek 5

Na, kis pihenő után postolok még a nyaralásról, meg majd elmosogatok 3 tonna edényt.

Amikor a kanadai csajok szállásán voltunk, leöntöttek sörrel, és beraktak a részeg spanyolok érettségi találkozójától 2 méterre lévő szobába. Mivel nem mészároltam le a csajokat, ezért szerintem nagyon békés nyugodt vagyok. A város eeeeeeeh volt, a konyha ezen a szálláson tökéletes (nagyon dícsérték a szakácsot, de ez úttal jogosan). Lehet hogy a váltó szakács volt, de akkor is.
Aki nem látott még bikaviadal arénát, az valamit kihagyott az életéből. Maradjunk annyiban, hogy az ember egy betegesen szadista fajta élőlény, ami képes tervezni és fenntartani egy infrastruktúrát, ami arra készült, hogy idegileg felbasszon egy amúgy nyugodt kérődzőt a végletekig, hogy látványos legyen a lemészárlása, amiben amúgy az állat fullra esélytelen. Felteszem a videót majd.
Szerintem ez az egész bikás dolog a gladiátor idők túlélése, csak időközben elfogytak a rabszolgák.

Ronda egy nagyon faja helyre épült, bár a papírt nem szabad a klotyóba dobni :S
Szeintem internetjük sincs és csak kávét árulnak a hülye turistáknak, oszt annyi. Ejtőzni jó, de mondjuk 2 napot ott lenni értelmetlen lett volna.


Nyilván van, aki szeretné látni a híres oroszlános kutat, és morcos, mikor látja ODABENT, hogy átbaszták, mert nincs is ott. Alhambra = nulla. Amúgy is a legviccesebb dolog egy holland házaspár volt, akik úgy elkényeztettték a gyereket, hogy az üvöltve irányította őket, ezek meg csicskáztak a gyereknek, mintha macska lenne :))))

További érdekesség, hogy az alhambrától levezető egyik utcában 30 giroszost, egy szexshopot, és 2 drogdilert találtunk.
A szexshopnak nem igazán jött be a biznic.

Kurvákat nem láttunk a környéken, mondjuk a turisták se erre jöttek, kivéve 2-3 kínai vagy japó turistát, akik szerint ez a legrövidebb út a  szállodától a vár felé. Mondjuk geometriailag igazuk volt.



Na, annyit azért illik tudni, hogy a spanyoloknál furán játszották a második világháborút. Előbb kezték, de cserébe tovább tartott. Igy aztán ott még a mai napig aktív a politika, és nem csak arról szól, hogy ma ki lopjon.
Persze ez régi sztori, spanyolország sokkal inkább az, aminek az iskolában abszurdisztánt próbálták beállítani.
Abszurdisztánt csak megszállva tartották (avarnak lenni szopás), de spanyolországon rendszeresen átmeneteltek és buzerálták a hátrahagyott épületeket (keresztény <-> iszlám).
A polgárháborúikat is komolyan vették, Goya képeit érdemes nézegetni, a hangulatuk szépen tükrőzi azt, ami történik.

Fura, hogy az emberek annyira hülyék, hogy háborúba mennek, miközben jobban élnének, ha kihagynák a háborusdit, sé dolgoznának. Tudom, tudom, Svájcnak könnyű, mert jó a csokijuk, és vannak bankjaik :D

Zárásnak álljon itt pár grafiti. Beszarás :)


No comments:

Post a Comment