Tuesday, July 20, 2010

a képek 4

Aztán kimentünk az óceánra, ami HŰBAZMEG nagy. Sok volt a kő, iszonyat sós a víz (köpködősen sós). Nem is tudom, hogy halhat meg valaki ettől, mert ezt meginni bolond dolog. Innentől mindíg viszek magammal vízlepárlót, ha tengerre megyek, hogy legalább ne úgy haljak meg, hogy lefosom a bokám és görcsökben fetrengek :) Az a gonosz medúza már halott volt egy ideje, és nem, nem huggyoztuk le egymás lábát, hogy megmeneküljünk a meduzacsípéstől.

Ez
meg
a
strand.

Na jó,. ez nem a startnd, hanem a kikötő.
Úgy müxik, hogy mondod a fószernek, hogy azzal a pirossal parkoltam, 
hozza mán ki. Valley parking :)
Olyan fákat láttunk, hogy majdnem becsavarodtunk. Öröm volt nézni, hogy az élet utat tört magának, csak mintha nem tudná, hogy hogyan is kell az ilyesmit csinálni. Mármint utat törni. Talán megvan valahol a virágjáról készült kép. Mint a fejem, akkorák. Bazinagyonnagyok. Lehet hogy videón van meg, majd túromfúrom.

Ezt csak pinduriban rakom be. Nem érdekes. Csak egy fa. Kábé ilyenek vannak errefelé, elég gyakran. Tele virággal. Csak úgy. Mert vicces. Meghát, mi legyen az utcán helyette? Szemét? Mint Budapesten? ááááááá.....
Na, rák az volt rohadásig, de mivel szállodában nem használhatsz tűzhelyet, ehhez nem jutottam hozzá. Szóval a spanyoloknál azért más a világ. Reggel nem kell minden nap kimenni tyúkot etetni. Heti 1x kimész a tengere, megmeríted a hálót, aztán szieszta 6 napig.
1x minden jónak vége szakad, el kellett indulnunk, viszont egész szép tájakon tudtunk pöfögni. Áram az volt rengeteg.

Álljon itt egy kép tanulságul arról, hogy bár a Zümó GPS-t néha nehéz követni, viszont azt rákötöd az aksira és okés, viszont az iMelinda (kismedve version)-t is újra kellett tölteni időnként ;)

(a háttérben a GPS-t üzemeltető műszaki személyzet látható)

No comments:

Post a Comment