Tuesday, June 8, 2010

nyeheheehe


54 helyettes államtitkár. Köztisztviselők, ergo nem lehet őket elbocsájtani, csak azért mert a fidesz bukik. Szépen végkielégíteni kell őket, és nem csak egy éjszaka a 'ledér malájok' mualtóban, hanem kurva kemény pénzek, szolgálati gépkocsi megtart, ahogy a vérkommunista időkben.

Tegye fel a kezét, aki azt hiszi, hogy ezek jobbak, mint akiket annó utáltunk.

A másik vicc, hogy a bankok profitját :) muhahaha. Hülye. Mondjuk ki: a forintban megtakarított összegeket. Ennél nagyobb szocial... uupsz, polgári demokratikus húzást... hol láttam én ezt korábbam? Szóval a lakossági megtakarításoknak annyi, ha gyűjtögetted a pénzed, most beszoptad de nagyon. 5-7%-os forintkamat? Egy hét alatt eltűnt az elmúlt 5 év kamata a bankbetétedről.

De mondja már meg valaki, hogy ki nem tudta, hogy mi lesz? Ha Csányi eladja a fater bankjában a részvényeket, akkor másnap bejelentik, hogy mi lesz a bankokkal? Nem kell nézni a parlamenti közvetítést zabszemmel a seggedben. Nyisd ki a tévét meg az újságokat, amíg be nem tiltják/át nem szabályozzát (4 láb jó, 2 láb rossz!), és figyeld, hogy ki mit vesz/ad el kormánykörökben.

Ez így nem hír. Tudtuk előre, nincs újdonság tartlama.

Akkor minek van????

Hát ennek! Ó, hogy rohadjanak meg, akik az esemény után tájékoztatnak, és nem előre! Olyn kurva nehéz egy cikket úgy kezdeni, hogy...
'Na, most hétvégén kimegyünk az asszonnyal a....' és aztán 2-3 nap múlva folytatni a cikket, hogy '... és kurva jó volt, betegre ettem magam sütikkel'....

Na mindegy, a cake is a lie. és leszarom, mert ma dance van.

No comments:

Post a Comment