Friday, June 4, 2010

a nagy ötlet

Mindenki találgatja, miért voltak ezek a dilettáns nyilatkozatok.

én tudom.

Orbán bandája kitalálta, hogy majd minket is megment az eu, mint a görögöket.

bukta.

és ezt el kell majd adni itthon a csikósgulyásoknak, mert trianont nem lehet ünnepelni a következő 3 hónaban. A frankban eladósodott barátaimat meg sajnálom. Egy stabilabb gazdaságban vettek fel hitelt, és nem tudták megakadályozni, hogy ex focihuligánok be ne szivassák őket.

Most szólok: az euro menni fog a dollár után felfelé. Aki nem dolgozik, és nem fizeti vissza az adósságait, az szopni fog. És a szűkitett parlament, ami hamarosan többe kerül, mint a régi, mert kevesebb miniszterrel, de millio-egy államtitkárral (gyakorlatilag az összes fidesz aktivista bent van a parlamentben ilyen olyan poszton), az nem fog megszorítani, max elkezdi levadászni a... mittomén, zsidó nagytőkét? Vagy ezt már senki nem fogja bevenni? :)

Mindegy, kifizetjük. Eddig 85 millióban fájt az, hogy a fidesz átvette a kormányzást, és kinyitotta a száját. És még csak most kezdenek belejönni. Mert a 2/3, az nem fog 250-es eurót hozni, bárki bárhogy hazudik :) Már csak az a kérdés, hogy megérte-e beáldozni a devizahiteleseket azokért, akik a fidesz hátterében vállalkoznak, és exportőr cégeik vannak. De nyugi. 4 év múlva más lesz a helyzet, mert akkor újra szavazatokat kell venni, és akkor a törlesztőrészleted már csökkenő pályán lesz... kicsit több lesz, mint most, de csökkenő pályán.

No comments:

Post a Comment