Friday, September 18, 2009

utolsó bocsánatkérés a haveroktól

Kicsit unalmas lenne állandóan bocsánatot kérni mindenkitől a környéken, ezért ez úton elhatárolódom minden paraszt magyar nagykövettől, és a ficó féle nacionalistáktól.
Nem értem, hogy lehet annyira laza a politikai 'elit', hogy megengedheti magának, hogy ilyen embernek adják a zsíros nagyköveti állást. Hát nincs normális rokonuk/haverjuk, aki tud kultúráltan képviselni egy országot?
Sajnálatos módon a pálinka annyira odabasz ennek az országnak (szerintem Zwackék jófejek, szóval a sör-unikum ultimate combo-t ne hibáztassuk), hogy világhatalomnak képzelik magukat. Eddig kétszer kenték el az elmúlt száz évben a magyarok száját, és ha visszanézek az elmúlt kétezer évre, azt kell mondanom, hogy ez a tendencia. Nem kéne ugrálni, nyomás dolgozni.

Na, aki puffogni akar az ügyvédekre, mint az emberiség aljára (ez Zolira persze nem vonatkozik!), annak itt van egy 14 éves kislányt megerőszakoló faszi elbaszott kivégzésének története. Azért ez esetben meg kell jegyeznem, hogy az arabok nem szaroztak volna, bár ott már előfordult, hogy hasonló esetben a kislányt ítélték halálra.

A jó hír viszont, hogy a múltkori 3 milla hordó mellett találtak még 2-t, amit a dínók ástak le :)
Azért örülnék már egy elektromos mocinak, bár az lehet, hogy induláskor eltörné a nyakam...


faszom, végetért a build, olvassatok tí híreket, és dobjátok fel, had röhögjek vagy szörnyülködjek :)

No comments:

Post a Comment