Wednesday, September 9, 2009

a téma az utcán hever

Tudom, tudom. De.

Amint Dóri megszül (utolsó hír, 15 perces fájások :))) elindul útjára a ... kamerám :))) Aztán csak ideér. A másik nagy hír, hogy a diablo corsa 3 fog felmászni a mocira hétfőn.
Utána két kamerával (azt hiszem Béla sosem győzi meg az asszonyt...) felszerelve (sisak, tank?) megyek majd és csinálom a millio egy "ilyen hülyén vezetnek a magyarok" videót. Ahogy mondani szokás....

A TÉMA AZ UTCÁN HEVER

Nyilván a kamera miatt meg kell nyugtatnom mindenkit, hogy nem nem a ghostrider series-t fogom forgatni. Jut eszembe, fiatal csajszika ül egy nagy dobozban, megyek előre, ő meg a jobb oldali sávból jönne be. Megyek 50-el, ő szeretne gyorsabban. Aztán észrevesz, visszahúzza a kormányt. Egy szavam se lehet, használt indexet. Aztán visszalassít, látom ám, hogy nagyon dumál :))))) beszél az oldalsó ablakhoz. Elfilóztam, hogy ez mennyire általános és értelmes dolog, oszt mentem tovább. Na, begyorsít, bevág ám elém nagy garral, aztán meg szegényke ugye az előtte haladó kisteher miatt visszalassít... nyert vaaaagy 3 métert... na jó, én nyugisan be a sávok közé és a két lassuló sor között (szerintem eleinte kissé túl gyorsan...) sitty-sutty.

Nem értem, minek kell az utakon idegeskedni.

Amúgy nem rossz itt a közlekedési morál, csak pár barom csinálja a faszságait. Ennyi. Az auto vezetők 99.9%-a normális, sőt, 30%-uk kb. minden alkalommal figyel a mocisokra és helyet csinál. A motorosok általában rosszabb fejek, pláne a sorok között 10-el tolakodó, nagyokat röffentő mocisok miatt szégyenkezem. A mocisok kb 70%-a követ el rendszeresen disznóságokat (magam is ide számolom, dolgozok a problémán), és kb 20% az, aki a KRESZ fölött állónak képzeli magát.

De mint tudjuk, A TÉMA AZ UTCÁN HEVER...

No comments:

Post a Comment