Wednesday, September 23, 2009

nya, fel lehet nyani a quicktime-ot


da dadada daáááááám

itt van

megérkezett!

contourhd

kettő is!!!!

Szóval baze, annyira jó a cucc, hogy Cartman-nak oda se adnám (csimpifon szindróma). Minden megvan, a szállítás kurva gyors volt, Daninak meg külön köszönet a sok segítségért. A lézer nem világít végig, csak az elején, hogy becélozzam a cuccot. A doboz tök szuper, benne van a cable, a tapasz, az útmutató olyan, amilyennek kell lennie (nem 300 olda, a 42 oldal alján apró betűvel a bekapcsolási útmutató), a kamerát a gépre dugva egyből ott az autorun (nálam ugye le van tiltva, de a file-okat megismerem).

Azt valahogy túl kell élni, hogy gagyi MOV-ban rögzít, viszont asszem a jótyúb megeszi, szóval nemsokára wroom wroom, odanézz, mit csinál a barom felvételekkel tolom tele a netet.
Dani felvételeit már töröltem, de az nyilvánvaló, hogy a hang néha csuklik (elég durván zavaró), de amikor nem, akkor tiszta a felvétel. A kép még szar megvilágításnál is tűrhető, de nem fogok ereket számolni a méhecsékék szárnyán, sőt, a video nyugodtan publikálható, mert a rendszám leolvasása csak úgy megy, hogy megkeresem a fószer darabjait arrébb tolva az árokban.

Előre szólok, hogy ne számítsatok ghostrider (mi az a ghoost rider? -> lust voltál becopypasztázni a google-ba) videókra, se értelmét nem látom, se törvény elé nem akarok kerülni. Mondjuk ha bármi akciót elcsípek, nyilván 1 percet sem fogok késlekedni átnyomni a police.hu-nak a cuccot, szóval aki baromkodni akar az utcán, az vigyázzon ^_^

No comments:

Post a Comment