Thursday, January 15, 2009

A vizes vad erdőben

Upgradeltem a 60W-os izzót a szobában végre 100-ra. Eltartott vagy 4 évig a vakoskodás, de ma végre eszembe jutott hogy vaz, jé égők... ÚJRA LÁTOK.

Ha már a vásárlásnál tartunk. Van aki stabilan ugyanazt a klotyópapírt veszi, és van aki nem. Én out of stock állapotban megyek beszerezni, szóval a kényszer megvan. Viszont a klotyópapír ugye ha nem is alpári, de kissé intim téma. Ezt nem beszéli meg az ember a kollégákkal, mint a tegnap lehánytam a nadrágom témát :) (közben shaun the sheep-e nézek :) Pedig az a tény, hogy a tescoban egy sort elfoglal azt jelenti, hogy a termékskálán előkelő helyen szerepel, legalábbis nyereség oldalon... ellentétben a smirglivel. Akármit nem vesz meg az ember, bár a kamillás már kicsit túlzás.

Amit mostanában nem veszek, az a csoki :( Sőt :'(
Hiába, ha a doki észreveszi, fogorvoslatnak helye nincs. Múlkor valami foghagymás húst zabálhattam a tescos kurva drága de romlott sajtal (előző este) és nem voltak túl boldogok :) Sőőőőt. Maszkban dolgoztak és nagyon siettek :( bocsikaaa. Azóta a doki előtt 2 perccel fogat mosok pluszba, mert az ember ne legyen már terhére másoknak, főleg azoknak, akiktől jöhet a jó és a fájdalom is. Amúgy a doki és az asszisztense szuper, mindenkinek ajánlom.

Na, eljött az idő, hogy meneteljek tovább 80 felé, mert az élet 80-nál kezdődik :)

No comments:

Post a Comment