Wednesday, January 21, 2009

BFG-4000

http://numaga.com/index.php/hd/documentaries/1385-fully-automatic-america

Azt hiszem, a jobb megértéshez közelebb visz a kommunikáció.

Numero uno: az NRA tagjai komolyan veszik a azt a tényt, hogy világunkban léteznek és létezni is fognak a fegyverek (kivéve, ha a fű átveszi az irányítást, és a Föld egyetlen nagy jamaikává változik, ahol mindenki boldog, kivéve az emberek 99%-a, akik rosszul lesznek a reggie-től) és ha már így van, akkor jobb a cső jobbik végén állni, ha már lehet választani.

Numero duo: a fegyverek jelenléte önmagában skálázza az erőszakot. Ha be lehet szerezni, miért ne? Ha van, miért ne használnád? Amíg vannak fegyverek, azokat használni is fogják. És a háborús zónák jelenléte egyben azt is jelenti, hogy azok bárhol lehetnek. Nem csak afganisztánban, vagy nigériában, de akár abban az iskolában is, ahol a gyereked tanul.

Tanulság?

fel kéne nőni, és megtanulni együttélni a társadalomban. Az integráció lassan ott tart (pár 10 ezer év), hogy mindenkinek lesz hozzáférése a nagy piros gombhoz (vagy kicsihez) minimális munkával. Gyerekek mindíg lesznek és olyanok is, akik képtelenek belátni dolgokat, tehát mindíg ott lesz a veszély és a félelem.

No comments:

Post a Comment