Thursday, November 27, 2008

reverse ganking

Bizony van olyan, hogy pve szerveren a patkány bevadul és rosszalkodik. Ilyenkor meg kell büntetni, vagy le kell szarni.
Escort quest hellfire-en, 62-es death knigh vagyok. Már majdnem megvan, mikor egy 70-es hunter lelövi. 2x annyi hp-je va, mint nekem plusz állata, ami önmagában elég a papírkutyák elintézéséhez. Plate ide vagy oda, hagyni kell. Lolloz. /question, de megyek tovább, vissza, csinálom a többi questet. A mainnel lealáznám, de ezért nem hozom át a warlockot Northrendből.

Ahogy questelek, látom ám, hogy nem bír magával, nekiáll Falcon Watch-nak, és öli az őröket. Reméltem, hogy nem jut el a flightmasterig, mert közben összejött az 5-ös csapat, mehetünk slave pens-be. DK-val amúgy is jó tankolni, majd az lelkileg egyensúlyozza azt, hogy ostoba patkány bezavart.

Jééé, ott van a kistelepülésen, egy őr bekockázva, egyet üt, egy másikat meg úgy tűnik beaggrózott. Fél hp-n van, 5k. Ennyi elég. Hamar leterítettük, plána, hogy mikor ki akart menekülni, hogy az őrők leszakadjanak, visszahúztam. Megfeküdt... örök reset, én meg indulok tovább..... jaaa... hogy hunter... na menjünk csak vissza :) ütöm szép egyenletesen, az felpattan, bekómázik, ugrálva menekül. Ezt ismerem, ez már feladta, csapdája cd-n vagy csak bepánikolt :)

Rá sem köptem, mert annyit sem ér :) Irány tovább, és vigyorgás, mert 20 honort ilyen könnyen még nem szereztem, és a megérdemelt büntetés kiosztása helyrebillentette az univerzumot.
Butus neve mindegy is, majd látjuk még... hellfire-ben 70-en unatkozni. Lehet, hogy visszajövök érte később.

No comments:

Post a Comment