Wednesday, November 26, 2008

rettenetes szomorúság tört rám

http://index.hu/politika/belfold/bolcs081125/

Ezt komolyan így hívják? Bölcsek tanácsa? Bele sem merek gondolni a cinizmusba, amivel ez a 9 unokás, minden unokájának van már lakása, csak 40 milliot kerestem 60 év alatt, majd én megmondom mi van a bírákkal ember érezhetett, miközben jóváhagyta a nevet.

Alapítvánnyal még mindíg finanszíroznak? Azt hittem, az már nem menő, már csak a civil szférában van meg arra a célra, amire kitalálták (50%-ban, mert a másik 50-ben az adómentes juttatás a cél). Azt hiszem egyházat kéne alapítanom. Csak nincs meg a tömegbázis. Azt hírdetném, hogy a vallás rossz :)))))

http://www.kisalfold.hu/kitekinto/brutalis_nevelt_lanyat_naponta_megeroszakolta/2078731/


Itt meg az a döbbenet, hogy azt vizsgálják, az anya miért nem tett semmit. Baszki, mert félt. Azt vizsgálnám, hogy kaphatott a faszi felügyeleti jogot. Ennyire nem lehet rossza za intézet sem, ahol legalább a gyerekek szem előtt vannak (bár fasz se tudja, nem egy ilyen hely volt már pedofil turisták jól bevett célpontja.) Részemről ma is úgy tartom, hogy az emberek többsége ostoba és könnyedén manipulálható, hiszen csak annyit mondtak nekik, hogy Nagy Imre, és előjük tolták a kérdőívet, hogy ön szerint eltöröljék-e a halálbüntetést Magyarországon. Mert a halálbüntetés eltörlése ostoba dolog, de rettentő mód. Ha a hatalmon lévők ölni akarják a többieket, bevezetik a statáriumot egy-egy kisebb válság csúcspontjaként. Azok viszont, akiket semmilyen büntetés nem fog megváltoztatni (max nagyon vigyázni fog, hogy mégegyszer ne kapják el). A héten megerőszakoltak és megöltek egy 14 éves, hajnalban a diszkóból egyedül hazamenő kislányt. Persze,... ő a hibás mi? Már egy csomószor hazament, most is ment volna... Vannak, akik tipikusan az áldozatot okolják. Szerintem meg egyszerű a képlet. Van, aki hibázik, van aki tájékozatlan, mert a környezete azt sugallja, hogy pl. az erőszak megoldás.
Szerintem meg van, aki annyira megsérült, hogy képtelen a társadalomban élni, hasznot hajtani (és ebbe a devianciát is beleveszem, nem baj, ha valaki hülye, vagy művész :) és csak kárára van... végezni vele. Ahogy a hangyabolyban a harcosokat, akik megvadulnak, azokat megölik, itt is meg kéne tenni.

A politikai foglyokat úgyis kivégzi a hatalom, amikor alkalmat talál rá (persze igy könnyebben fog), de ne mondjunk már le arról, hogy a saját fajtája ellen fordulókat kiirtsuk magunk közül.

-------------------------- (mindjárt elfogy a reggeli kávém :) ------------------------

http://automenedzser.hu/hirek/20081125_brutalis_baleset_3_halott.aspx


Ide csak annyit kell írni, hogy vizes úton télen nyári gumival előzni darwin díj. A vele utazó két másik emberért kár :(

(a kép tulajdonosa szerintem: MTI / Donka Ferenc)
http://www.bama.hu/cikk/192950
:) két eset van. Egyik, valaki észrevette, hogy sok pénz van nála. Másik, és ez a tipika, valamilyen üzletet intézett, és a másik fél csak arra ment, hogy adott helyen adott időben sok pénzzel ott legyen. Ha először csinálták, akkor lehet, hogy hibáztak, ha más is van a fülük mögött, akkor úgy látszik, őket sem sikerült megjavítani... Belőlük tisztességes ember nem lesz, akkor meg minek tűrjük meg őket magunk között? Mert nem vagyunk okosak? :)
Vagy csak megrendezték/kitalálták ;)

NYomás, munkáááá ra.

No comments:

Post a Comment