Tuesday, November 25, 2008

blogger policy

"While Blogger values and safeguards political and social commentary, material that promotes hatred toward groups based on race or ethnic origin, religion, disability, gender, age, veteran status, or sexual orientation/gender identity is not allowed on Blogger."

Hm, ez fura. Miért is kell védeni a háborús veteránokat? A kérdés az önkéntes és nem önkéntesekre is vonatkozik. Azt hiszem ez a passzus csak becsusszant valahogy, mert általában nem jellemző. Valószínűleg NRA érintett a dolog :)
Szóval akkor fajtársainkat ödökölni a blogger szerint támogatott dolog. Hát, végül is, tolerálom, ez is egy vélemény. Szóval ha valaki erőszakol, fajtalankodik és gyilkol, akkor védett, és nem szabad rá semmit mondani. Merthogy aki elment háborúzni, mert vitték, és próbálta megúszni, és ölt is, hogy nehogy a saját tisztese vagy tisztje ölje meg, az nem helyes, de menthető. Szerintem egy másik dolog, hogy valakiről nem lehet írni, mert háborús veterán, és mondjuk Auswitzben vagy Guantanamón szolgált.

Hiszen veterán, nem? Tehát blogodon kérlek ne írj az szüleidet, gyerekeidet halálra kínzó őrről, vagy ha mégis, kerüld a negatív jelzőket, hiszen egy szegény veterán ő is, akit megviselt a háború, és kis nyugdíjja mellé már csak az emlékei vannak, meg az a rozsdás kés, amivel átvágta apád torkát.

G Z

Vagy csak én gondolom azt, hogy a háború vérfürdő és erőszak, ahol a focihuligánok végre felfegyverezve tehetik, amit akarnak, miközben a mulya többség szemethuny és engedelmeskedik a tisztesnek?

Tévedés ne essék. Szerintem az erőszak és a vérfürdő szükséges velejárója egy humán társadalomnak. Csak nem így. És pláne nem tömegpusztító fegyverekkel vagy etnikai tisztogatásnak csúfolt tömegmészárlással.

Persze ez is csak egy vélemény :)

No comments:

Post a Comment