Wednesday, June 11, 2008

részrehajló ujságírás

Gratulálok annak a kedves újságírónak, aki megbírt írni egy cikket arról, hogy a szabálytalanul közlekedő kerékpárosokat milyen fenyegetések érik nap mint nap, mikor lassítás és/vagy körültekintés nélkül megközelítenek egy kereszteződést. A legszebb mikor egyértelmű a helyzet, hogy le kell szálni, át kell tolni oszt dehogy, parajrépa felugrat a padkára.
Igy lesz egy olyan fontos cikkből/témából, miszerint szar a közlekedési morál és pár kereszteződést azonnal át kéne alakítani, egy olyan cikk, amiben fröcsög a cinizmus, és világosan látszik, hogy elsunnyogja a kerékpáros szabálytalanságokat.
Tehát megint az járt rosszul, aki szabályosan kerékpározik, mert ez a hangulatkeltő cikk végül oda vezet (nyilván a nagy többség már elrakta a cikket egy rövidlátó biciklis cikket ír kategóriába) hogy még kevesebben figyelnek oda.

Amúgy meg hidd el nekem, tudom tapasztalatból: elsőbbséged akkor van, ha megadják. Amúgy lehet felírni a rendszámot, és ha látod parkolni, akkor lesz egy újabb visszapillantód a gyűjteményedbe. A biciklisek világnapján meg este vidd ki a városligetbe.

No comments:

Post a Comment