Tuesday, June 3, 2008

Szexuális tanácsadás

http://www.vital.hu/themes-inter/doktor/v174

mwuhahahahaaahaha. Miért van az, hogy egy orvos szűklátókörű és buta, pedig tanult legalább 5 évet? És ha már szexuális tanácsokat osztogat, miért nem foglalkozik a témával. A legszoftosabb megjegyzésem az, hogy Southpark: Over Logging.
De csak mondjuk azt, hogy a user mondjuk interracial-t néz (hagyjuk most azokat a filmeket, amikben van national graphic-os áthallás), akkor mi van? Váltson a kiccsaj bőrszínt?
Anyám, ha ezt a cikket Fifty megtalálja, lesz belőle móka és kacagás. Ő az, aki olyan videókat tud küldeni, hogy egy ideje már nem nyitom meg, csak a reply-all felzúdulásokat merem hallgatni. Általában az első másodperc az ilyen videókból már károsítja az elmét, maradandóan.

Tanács: kiccsaj,
1, szültél, nehéz megtartani a pasi érdeklődését 100%-ban és maximálisan a gyerekre is koncentrálni. Próbálgasd, menni fog.
2, ha hagyod, hogy használjon, mint tárgyat, fog is, amíg szórakoztatja. Vezesd rá, hogy téged is kell szórakoztatni, és te is todod őt használni a saját szórakoztatásodra. Meglátod, menni fog.
3, ha hármasban akarja csinálni, jelezd, hogy keresel valakit, akivel nem zavarna téged a dolog, aztán két nap mulva egy kávéházban mutasd be neki a legszőrösebb haversrácot, akit csak elő tudsz szedni egy kávézásra. Ha elsunnyogja, akkor mosolyogj, ha tovább pedzegeti a témát, mosolyogj, és mond meg neki, hogy csak vicceltél, mert nem szivesen látnád hogy a férjedet ott előtted lekardozzák és hátulról penetrálják :-) Mert nem csak MFF van, hanem MMF is és azért nem csináljuk, mert fosunk, hogy leszorítanak (yakk)

No comments:

Post a Comment