Tuesday, October 28, 2008

zugügyvéd

A zugügyvéden találtam a linket, nem hittem a szememnek.
Itt a magyar változat: http://help.live.com/help.aspx?project=tou&mkt=hu-hu
Fel sem fogom, hogy gondolja valaki, hogy ez így működhet :)

Microsoft Szolgáltatási szerződés – utolsó frissítés dátuma: 2008. szeptember

KÖSZÖNJÜK, HOGY A MICROSOFTOT VÁLASZTOTTA!
1. Mire vonatkozik a Szerződés.

A jelen dokumentum Szerződés Ön és a 29. szakaszban meghatározott Microsoft vállalat között. A jelen Szerződés a 29. szakaszban meghatározott Microsoft vállalatra egyes helyeken a „Microsoft”, a „mi”, a „minket” vagy a „nekünk” szóval hivatkozik. Ez a Szerződés minden olyan Windows Live, Live Search, MSN, Microsoft Office Online, vagy Microsoft Office Live rendszerbeli, illetve egyéb Microsoft-szoftverre vagy -szolgáltatásra vonatkozik, beleértve ezek frissítéseit is, amelyen látható egy hivatkozás erre a szerződésre, és amelyet Ön a jelen Szerződés érvényességi ideje alatt használ. Az ilyen szoftverek és szolgáltatások közös megnevezése a jelen Szerződésben „Szolgáltatás”.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Microsoft nem vállal garanciát a Szolgáltatásra vonatkozóan. Továbbá a jelen Szerződés korlátozza a mi felelősségünket. Ezeket a feltételeket a 20. és a 21. szakasz tartalmazza; kérjük, alaposan olvassa át ezeket.

2. Mikor használhatja a Szolgáltatást.

A regisztrációs eljárás befejezése után Ön azonnal használatba veheti a Szolgáltatást. Innentől kezdve Önnek nincs joga elállni a Szerződéstől, és a Szerződés nem engedélyez a Szolgáltatástól való visszalépési időszakot; Ön lemond a visszalépési időszakra vonatkozó jogáról, kivéve, ha a törvény előír visszalépési időszakot az Ön lemondása ellenére, még az azonnali kezdetű szolgáltatások esetén is.

3. Hogyan használhatja a Szolgáltatást.

A Szolgáltatás használata során Ön köteles:...

No comments:

Post a Comment