Saturday, August 29, 2009

Vétkesek közt cinkos, aki néma

http://index.hu/belfold/2009/08/28/het_tanart_kuldtek_el_az_esztergomi_szent_istvan_gimnaziumbol/

Nagyon durva, hogy a 7 tanárra akarják kenni a dolgot. Hogy a FASZBA okozhatta volna 7 tanár következő tevékenysége a diák halálát?
  • a tanév végén nem tartották meg óráikat a diáksztrájk alatt,
  • az órák alatt nem tanítottak, hanem a gimnázium vezetése ellen hangolták a diákokat,
  • valamint adminisztrációs hibákat vétettek.
Elmondom mi volt, A csávót meggyanusították, hogy felgyújtott egy padot, pedig nem. Az igazgatót meg már régóta utálták. Hozzá ment volna be a gyerek, de ehelyett elment a vasútra. A polgármester megmondta, hogy a tanárok a hibásak (na, vajon ki kinek a barátja), hozzátenném, hogy az iskolaigazgató az, "akinek a pályázatát a tanárok, az alkalmazottak, az iskolaszék, a szülők és a diákönkormányzat is elutasította. ", Plusz az előző igazgató visszaadta az életműdíjat (tanár ad vissza pénzt, hogy mik nem vannak?? :), mikor kikúrták, hogy ezt az embert ültessék a helyére. Először egy évre, de utána az "önkormányzat" úgy döntött, hogy jó lesz az 5-nek is.
A diákok amúgy szokatlan módon szerveződnek és tiltakoznak az igazgató ellen. Az ellen az igazgató ellen, akit a polgármester nevezett ki, akinek amúgy egy vállalkozó felgyújtatta a házát.
A vád szerint az elsőrendű vádlott vállalkozóként és magánszemélyként is konfliktusba keveredett a polgármesterrel.

Namost mondja már meg nekem valaki, hogy miféle emberek laknak Esztergomban, akik szerint itt minden rendben van, a polgármester derék ember és alkalmas a város embereinek képviseletére és irányítására.

No comments:

Post a Comment