Friday, August 28, 2009

low level

Fura, hogy minnél inkább low level funkcóban van a különbség két ember között, annál inkább kezelik durván.
Tatu-t hallgattam, onnan találtam ide: kabuki
Onnan meg oda, hogy bannolták a csajokat és kisvártatva annyira elszabadult a pokol, hogy még inkább szabályokat kellett bevezetni. Bannolni a csajokat a színházból automatikusan felmelegítette a helyszínt, ami azért fura, mert utána még jobban eldurvult a helyzet. Fura, hogy az erkölcs mint olyan mennyire odabaszott sok mindennek, és mennyit ártott ott is és itt európában is.
Az egyház soha nem azért tiltota a paráználkodást, mert az nagymértékben segítette a nemi betegségek terjedését (ami ugye a higiéniás viszonyokkal is nagyjából összefügg), egyszerűen azért mert képtelenek megérteni és elfogadni ezt a fajta viselkedést. Nagy mértékű elfojtás van jelen, és még mindíg áthatja vastagon a mai embereket. Azt hiszem Einstein nem úgy értette, hogy minden ember 20%-on pörög agyilag, hanem úgy hogy az emberiség agyi kapacitásának 20%-a van használva.

kilégzés-belégzés
kilégzés-belégzés

Úgy látszik az elfojtásnak van evoluciós előnye, de ami már ráépült az nem előnyös. A mostani korlátok túlzottak, és inkább a hatalmi zónák előnyeit szolgálják.

Mit vegyek el én az emberektől, hogy kordában tartsam őket? :)
Vagy miben szenvednek hiányt, amire én tudom a gyógyírt?

No comments:

Post a Comment