Monday, August 24, 2009

nemi erőszak, meg a kommentek.

A nemi erőszakkal kapcsolatos bírói tévedések hosszú raktárakat töltenek meg az archivumban, de a "volt" kokainfüggő amcsi bíró egészen szépet bírt mondani. Megkérdőjelezi, hogy nemi erőszak-e az, amikor a nő volt felül.
Okos magyar paraszt meg a fórumban csodálkozik, hogy jé, tényleg, hogy lehet erőszak így mán??
Vagy hogy lehet nemi erőszak, mikor a sértett a felesége??
Vagy ha nem látványosan kisebb meg gyengébb a nő??
Meg egyátalán...??

Hiába, a magyar parasztnak nincs agya. Ez van. Gondolkodni nem tud. Persze mielőtt szó érné a ház elejét, jelezném, hogy a magyar paraszt mindenütt ott van, és a legtöbb esetben nem is magyar ugye. 5.5 milliárdból azért ő a többség. A hivatalos magyar neve egyébként bunkó, de ez nem hivatalos :)
Némelyik meg hogyafaszba, de bíró lesz. Persze, persze, ez csak amerikában lehet. A magyar bírók MIND becsületesek. A volt bírók is. Asszem az egyik ilyen addig provokált, amíg ki nem tiltották egy szomszéd országból. Igy aztán fasza lehet bármelyikünknek odamenni, akár egy sörre is. Az átlag szlovák leszarja, ahogy majdnem mindenki. Amelyik viszont nácibunkó, az most kapva kap az alkalmon. Magyar vagy bazmeg? Püff egy pofon.

Vagy inkább... magyar-e vagy?...

Minden ezek után megvert, leköpdösött magyar nevében: Köszönjük kedves madár úr! (btw, a madár nevű magyar politikusokkal és katonákkal eddig kurvára nem jártunk jól szerintem...)

No comments:

Post a Comment