Tuesday, May 12, 2009

félek

Amit most leírok, lehet, hogy már többeknek ott volt a tudatallattijában, és lehet, hogy a jövő héten eltűnök, mert rájöttem valamire, ami mindenknek nyilvánvalóan ott van a szeme előtt, csak senki nem rakta össze a mozaikot.

Közismert, hogy egy fiatalkorú kislányra, ha elszökik otthonról, nagy veszélyek leselkednek. Plána, ha ezt az eltűnést egy elhagyottab részén teszi meg a világnak. Ha a fent nevezett kishölgy neadj isten olyan emberek közé kerül, akik genetikai torzulása nyilvánvaló, az ember félve lapoz arrébb....
Tegyük fel, hogy a kislány egy olyan házban kap alkalmazást, ahol nemcsak hogy nem fizetnek neki, de hét, genetikailag alaposan torzult emberrel kell együtt élnie. A csávókról annyit tudunk, hogy bányában dolgoznak. Jelenleg egyetlen egy olyan anyag bányászatáról tudunk, ami genetikai torzulást okoz: sugárzó anyagok. Tekintve, hogy ezek a -- nevezzzük őket csak törpéknek -- egy uránbányában dolgoznak felügyelet nélkül, mindenkinek nyilvánvaló kell hogy legyen, hogy a bánya illegális.
Vajon mit tehet hét torzult testű, és a hírek szerint torzult lelkű vállalkozó az illegálisan bányászott uránnal??

Eladják. Illegálisan. Hova? Jelenleg és az elmúlt évtizedekben az illegális urán legnagyobb felvevő piaca Irak és Irán volt.

Ebből következik, hogy az iraki tömegpusztító fegyverek és Irán atomprogramjához az alapanyagot a hét törpe szállította, tehát Rice külügyminiszternek végig igaza volt a weapons of mass destruction vonatkozásában.... csak arra nem jöttek rá, hogy honnan van az urán. Hát innen. Az a rohadt hét törpe terrorszervezete szállítja.

A mese szexuális vonatkozásaiba már bele se mennék, de elég annyi, hogy a felügyelet nélkül maradt fiatalkorú együtt élt ezekkel az emberekkel, akikből semmi jót nem nézek ki...

No comments:

Post a Comment