Tuesday, December 9, 2008

ejtőernyő.

Az ejtőernyő használatáról 1.

Mi a különbség az általam ismert magyar és amcsi pilóták között?

http://index.hu/politika/bulvar/sdcal5851/

Az amcsi pilótának sikerült katapultálnia, könnyű sérülésekkel megúszta, amúgy 3 ember halt meg a becsapódó gép miatt. A magyarok "hülyébbek"(???) ők kiviszik a gépet a veszélyes zónából, és próbálnak landolni is, vagy ha más nem, úgy csapódik be a géppel, hogy másnak ne legyen baja, akkor se, ha ő meghal. Lehet, hogy itt már hozzászoktak a hibás gépekhez. Lehet. Azért ha légvédelemről van szó, és japo elektronikát tennék orosz sárkányba, magyar pilótával, német szerelőkkel. höhöhö, nyilván amcsik által kijelölt 3. világ beli országba menne harcolni :S

Bár jobban meggondolva mégse. Hány háborút nyert az USA a második világháború óta? Dizsnó öbölség, hogy az amcsi katonai vezetés csak a büdzsét tudja pumpálni, de hadjáratot/békefentartást nem tud tisztességesen ellátni.

Ejtőernyősök felfele 2.

Az orbán klán csak nem hagyja abba a nyomulást. A legdurvább, hogy Sólyom "Független" László pártkatona és elvtárs azt mondta, hogy "Az pedig, hogy a jelöltnek egy távoli rokona a Fidesz rokona Sólyom szerint nem befolyásol semmit. Az államfő kifejtette, nincs jobb- vagy baloldali bíró, csak törvényeket szem előtt tartó és a lelkiismerete szerint dolgozó bírák vannak."
Ja, mintha a poszt nem járna egyértelmű politikai hatalommal, amit anno SFL pártkatona és elvtárs gyakorolt is, amint ki kellett kérni a véleményét. Vicc az, hogy viccet csinálnak a demokrácia egyik alappilléréből, mert ennyi önuralmuk sincs. Szerintem komoly szarban van ez az ország, mert a politikusok a koncon marakodnak, ahelyett hogy javítanák a gazdaságot és az így keletkező többletbevételt próbálnák ellopni.
Ja, mondjuk ciki, de ahhoz dolgozni kéne. Mint ahogy ma, a metrón látott reklámban:
~"Otthon végre azt csinálok, amit akarok. Semmit". És közben a lusta picsa tolja a fagyit... szép egy jövőkép. Itt jegyezném meg, aki nálam lustább, azt simán le kéne lőni ;-)

No comments:

Post a Comment