Friday, December 12, 2008

"Hair"

"Dugni jobb, mint megijedni" F.G.

"A 27 éves Kriszti korábban ért haza a bevásárlásból, s amit otthon látott, olyan mélyen megrendítette, hogy megfordult a fejében a szakítás, sőt az öngyilkosság gondolata is. Leendő párja ugyanis az ágyon feküdt, és önkielégítést végzett. Az esküvőt persze megtartották, de a házasság nem oldotta meg a problémát.

– Mindig az volt az álláspontom, hogy az önkielégítés a partner egyfajta megcsalása, a férjem mégsem tud lemondani erről a szokásáról. Azóta is sokszor azon töröm a fejem, hogy miért is csinálja. Időközben megundorodtam a szextől. Más sem jár a fejemben, mint az, hogyan onanizál. Lassan tönkremegy a házasságunk." (link)

Nyeheheheheee.

Várjááá, jön a válaaaasz :))))

"Mit tegyél?

Próbálj meg önmagadra legalább annyi időt szentelni, mint kötelezettségeidre! Mindegy, hogy tornázni jársz, lazító masszást veszel, kozmetikusnál relaxálsz, szaunázol vagy sportolsz – minden, ami testednek és lelkednek jólesik, személyiségedet gazdagítja, ezáltal önbizalmadat is növeli. Hatásos, ha „betokosodott” világszemléletedet is felülvizsgálod időnként, és esetenként akár meg is változtatod."

My fokin advise???

Give him a head or give him a hand.

"sőt az öngyilkosság gondolata is." rolfmao... nagyon jóóóó :)

Na, mivel az ilyen embereknek kell a felvilágosítás, de nagyon (vagy inkább haljon ki a génvonal? hmmmmmm) íme a hivatalos válasz.



No comments:

Post a Comment