Friday, February 22, 2008

most kaptam, nagyon jóó :)

Ugyan kicsit régi cucc, de érdemes elővenni, mert ritka jót lehet röhögni az alant következő warrior taktikákon. :’DDD

Szigorúan copy-paste!

1. Egy általános PvP taktika warriorral:

Érdemes ugy kezdeni egy támadást:

- Rányomod a charge-t a kiválasztott ellensére
(ez azért jó mert leblokkolja az ellent)
- Nyomd rá az
érvágót majd nyomj egy áramütést
(az érvágó sebez, az áramütéstõl lassabb lessz)
- Érdemes a Fury-ra talentolni mert vannak olyan képességek amihez a fury-jó! Ijen pl: az overpower ami
50% kritikát ad! Majd talentold ki a kétkezes kardok forgatását mert erõsebb leszel(érdemes karddal menni).
Így ha dodge-t ütsz a kardod max sebzésének a 2 vagy 3x-sát ütheted!
-Ha az ellenség az élete végén(mikor már csak 20% hp-ja van) elfut akkor érdemes rányomni egy lassítót és így könnyedén végezhetsz vele!(ha nem teszed elfut és szól még 1 rosszabb esteben 2-3 karakternek akivel már nem bírsz el ha nagyobb szintûek!

Ezzel a stratégiával én 3-4 szintel magasabbakat is meg tudok ölni!

Remélem tudtam segíteni!

2. Mage, Warlock és Pap elleni warrior-taktika félelmetes Intecercepentálással!

Elsöként a taentel kezdeném: 2H fegyverrel elmentem Fury ágra, ugyanis véleményem szerint 40ig tök föls egy non mortalos warrior armson, a 2H meg a dmg miatt aranyos dolog…

Mage - elsöként el lehet kezdeni egy charget, olyankor vagy Frost Novázik, vagy elblinkel… nyomj rá gyorsan egy Hamstrikinget, nem jut olyan mesze… ha elkezd frostboltot betölteni, azonnal gyere ki valamivel a lefagyasztásbol (én gnome létemre kijövök racialal) hiszen valoszinüleg már van 50%os crit esélye frozen target ellen… 30as szintöl egy kiados gladiátormenet után lesz incepent jo is, szép is, és még harc közben is lehet használni. Nagyon jo egy második bevetésre, ienkor már nem blinkel, max ujra frost novázik mert a Cold Snap iszonyatjo vari. de menj utána, Insigniával, és üsd amig tudod, Thunder Clap felesleges, Heroic, 20% alatt (2-3 másodperc alatt leszedhetö) vakard hátba egy Executeval… ha mg mindig virgonckodik és ujra nyom valami frost novát, Intimidating Shoutot használd (UDn kivül mindenre jo), hisz jo mesze elhat. Lefagyasztásnak vége, villámgyorsan fejezd be amit elkezdtél!

Warlock- 30. szintig esélytelen hiszen semmi fear imunisságod sincs, és a warlock ha már megtanulta a feart akkor mér ne használja? 30on furyval találkozik halottm jo cucc az a Death Wish, esetleg Arms 2 szintel utána 32-n sem fog nagyon már feart használni…Hamstriking egyértelmü, püfölés mindenel ami van, és ha nem látsz petet akkor azonnal intimidating shout, mivel láthatatlan a suctubus amivel a warlock szereteteis megnyilvánul altatásban. Ha meg látsz, akkor is mehet a csodakiabálás, mer akkor legalább kivonjuk a forgalombol az ipsét. A warlock sem olyan hoszu életü kivéve ha igen (19esen láttam 1500 hp-val rohangálo warlockot). Death Coil után gyorsan Incepentelj visza, mer még a blizzard nem találta fel az 5 yardon kivüli ütést… ha a kedvenc warlockunk halott, mehet egy /laugh aztán lépj a távozás mezejére mer a szellemével jönni fog a fél guildje (tapasztalat!).

Priest: állitom a legnejezebb ellenfél! PW:S benyomja csak a bloodrageböl merithetsz raget, de szerencsére egyetlen egy eltarto varija van aszem, a PS… Fear immune, esetleg elfelejtetted amit nem szabag ugye akkor vissza Incepent és üsd tovább nyugisan… hamstrikinget nyugodtan nyomd rá, anyi raged biztos lesz. Addig vakard a hátát amig el nem kezdi magát healelni. Ienkor jo ha van nálunk gyorsan egy 1H ep és egy shield kisebb szinten, vagy nagyobb szinten az is jo ha rajtatartjuk az ujjunk a Pummelen. na most nagy kakiban van a kedvenc manahasználonk, hisz 6 másodpercre azt sem tudja hogy fiu e vagy lány (vagy akármi). Meghalt, sipirc mer warlockot jáccik.

by: Inutm gnome warrior - Xavius

2 comments:

  1. Hát barátom....most vagy ne fordítsd le a képességek nevét vagy írd oda zárójelben az eredeti nevét is, mert így totálisan érthetetlen, hogy mit akarsz. Ha már le is írod az eredeti nevét itt-ott, legalább helyesen tedd vagy másold ki, mert még az sem sikerült! A helyesírásról és a magyar nyelvről sem kéne elfeledkezni, mert ezek hiányában szintén értelmetlen lesz az írásod. A második bekezdés után már kimondottan ideges lesz az ember ettől a sok hadoválástól. Tanulj meg magyarul és helyesen írni, mert ez nevetséges így!
    Egyébként a szándékod, hogy pvp taktikákat osztasz meg, szuper és minden elismerésem érte! A fáradozásodért is nagy köszönet jár!

    ReplyDelete
  2. ...nagyszerű!
    Csak az írás elejét nem néztem meg: "copy-paste"
    Az előző megjegyzésemet vedd tárgytalannak és megkövetlek. :)

    ReplyDelete