Thursday, April 1, 2010

a családi adózásról

röff, családi adózás. Vicces mi?

Akkor mondom, hogy kik fognak szívni, és kik nem. Ne felejtsük el, hogy minden változástól az állam vezetői azt várják, hogy több adóbevétel legyen, mert abból többet lehet ellopni.

1, Szingli csajok: szívás. Az állam nem támogatja az életmódot, jobb lett volna, ha általános iskolában már teherbe esel és elveteted magad valami balfasszal. Még nem késő, csináltasd fel magad a Nemzet Orvosával, igaz hogy randa és öreg.

2, Szar családban élő, váláson gondolkozó csajok: eszedbe ne jusson elválni. Ha egy szinglinek, akinek nincs gyereke rá lesz kényszerítve, hogy felcsináltassa magát és hozzámenjen az első jöttmenthez, akkor te a gyerekekkel az albérletet sem fogod tudni fizetni, mert az árak egy más színvonalon fognak futni.

3, Csajszika, akit felcsináltak és nem vesznek el: nem lesz jobb most se. Pláne, ha a faszidról kiderült, hogy családja van, és mostantól kedvezményesebben adózik.

4, Egyedül élő faszik, agglegények: nincs jelentős változás. Az elvont jövedelmek eddig is 60% körül alakultak, most is annyi lesz.

5, Családos férfiak és nők, akik együtt élnek, egy háztartásban. Például Orbán Viktor. Na, ez csak egy kvízkérdés, hülyegyerekeknek... Ugye nem gondoltad, hogy bármi hátrányt szenvedne az Orbán család?? :)) A rendszer, ha jól sejtem az 5 gyerekes családokra lesz optimalizálva.

6, Nagycsaládosak, nemzetiségiek, árvák: tippelj, vajon egy szélsőjobbos nemzetiségi 60%-os többségi kormány hozna-e valaha olyan rendeletet, hogy neked egy fikarcnyival jobb legyen .

7, Bárki, aki adót csal: nincs változás.

Akkor vonjuk le a tanulságot: Orbán család vs szingli csajok. Ugye nem gondolta senki, hogy egy faszi, aki (állítólag) 30 milliós családi házát 60 millióért adja el valakinek, aki a Fidesz uralma alatt olyan törvényt kapott, amivel százmilliós extra haszonra tett szert, szóval ez most szingli csajokkal fog foglalkozni :)))

Messze van még az egyenjogúság, de ne feledjük, hogy csak akkor lesz rosszabb, ha a jobbik összehozza a saját vallási rendőrségét, csendőrség néven. A rutinos molotovkoktéldobáló, magát huligánnak képzelő, soviniszták közt megbújó és nem csak megtűrt nácik szépen megcsináljak majd a balhét. Egyenruhában. Felhatalmazva. És akkor nem lesz több szingli csaj. Szépen átcsusszannak a 3-as kategóriába.


No comments:

Post a Comment