Friday, August 31, 2007

London tuti infok

Repules

Easy jet olcso es szar. Nem eleg, hogy mindenert fizetni kene, de meg keregetnek is, meg meg megprobalnak szerencsejatekba is beszallni. A jegyem 94K HUF-ba kerult, de negyon az uccso pillanatban. Ebben benne van a vissza ut is (2 het mulva).


Szallas

Nincs internet es nincs benne a reggeli, igy £70, viszont a Hyde park kozvetlen kozeleben van.


Helyi kozlekedes

Van itt oyster card az utazashoz, tok szupergazdasagos. felteszel £20-at, es naponta max annyit von le, amennyi a napi jegy ara max. hetente max annyi fogy, amennyi a heti jegy ara, es ugyanez havi viszonylatban. Ha, es a limit folotti utazasok ingyenesek.


Pia

A soroskorsok 1 pintesek (kb 4.5 deci) es teletoltik (inkabb sajtoljak), viszont alig van habja mivel nincs benne szensav. Szerintem nem olyan jo, mint a nemet sor, es nagyon megpihen a belekben (van egy saatos szaga kesobb).



Kaja

£1.99 a subway (talaltunk egy olyan konkurenciazonat, ahol a meki, a borgerking, a kentucky fried chicken es a subway 30 meteren bellul volt. Majd lefotozom. Ettem kiralyos adag Fish&Chipset £3.25-ert a piacon, vigyorogtam is mint a tejbetok.



Csajok

Hat, van azert szep is, bar nem az a jellemzo. Lattam egy-ket osztalyon felluli csajszikat, angolt, indiait egyarant. Bar amikor megjottunk es tettunk egy setat 0-2 am, na akkor inkabb Marokkonak nezett ki.



Emberek

Az egyik utcan csak pipaba'rok vannak. A kocsmak 11-ig tartanak nyitva de van olyan, ahol 2-ig lehetett volna inni, de azert 1-kor bezartak (lekestuk). Persze a business distrcitben mar a brittek es a szaszok vannak tobbsegben. Kinait alig lattam, viszont indiai-t es afrikait rengeteget. Akkor rohogtunk nagyot, mikor elhuzott mellettunk egy sotet raszta kulonitmeny, es ugy fustoltek a marihuana-t, hogy csak a teglak nem ereztek meg :)

No comments:

Post a Comment