Monday, July 16, 2007

mallac

"Át akarta úszni a Balatont, de lelőtték

A Balaton északi partja felől úszott Balatonszemes felé egy vaddisznó vasárnap a déli órákban, amikor felfigyeltek rá a környéken tartózkodó emberek.

A rendőrség, tekintettel a vendégekkel teli tópartra, a személy- és vagyonbiztonság érdekében értesített egy hivatásos vadászt, aki kilőtte az állatot - közölte Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense."

Kilőtte az apád fasza az. Agyonlőtték a malacot. Vagy pl. meggyilkolták. Esetleg kivégezték vagy lemészárolták. Nyugati kultúra: visszaterelik, elkábítják és átszállítják. Parasztland: "kilőtték".
De mit várunk egy olyan országtól, ahol az egyik budapesti maffia fejét Tasnádit szabadonengedik. Most lesz csak rettegés a piacon igazán. Megy majd a "feljelentettél köcsög? Öntsetek még rá benzint. A zsaruk is velünk vannak te szaros".
Ezennel gratulálok a törvényhozásnak, a rendőrségnek és az ügyészségnek, hogy nyilvánvaló helyzetekben sem képessek jogot és biztonságot teremteni vagy neadj isten megőrizni.
El fog tűnni pár ember, meg ismeretlen helyre távozni.

Szerintem Tasnádi még Orbánnál is nagyobb lesz.

Btw. Horn ugye pufajkás, de az a csendőr, aki embereket kínzott és/vagy agyonlőtte Ságvárit az jó ember, mert az akkori törvényeket tartatta be. Orbán pl jó ember, de a fenálló rend ellen izgatott az akkori Csehszlovákiában (a hülye hippi). Megy itt a szarkeverés, Sólyom elvtárssal az élen. Ha pl Sólymot nem a köztársasági elnöki szék zavarta össze, akkor megvan a véleményem a bírói karról is.

Szóval szeintem nem volt fair azt a malacot agyonlőni, bár ebben az országban ez már csak igy megy, és soha senkinek nem koppanik le, hogy "azért szar ez az egész világ, mert ti emberek szarok vagytok, és én, én is egy kicsit, sajnálom én is egy kicsit..." (Nagy Ferenc, táncdalénekes és előadóművész)

1 comment:

  1. Ezzel véleményeddel a vaddisznó-gyilkosság ügyében teljesen egyetértek.
    Elkeserítő, felháborító, szívszaggató. És a tehetetlen düh tombol az emberben (már akiben). Bennem is csak nő a frusztráció, ha ilyesmi ügyet hallok, és bizony akad..
    És menekülhetnékem van ebből az országból. Nagyon. És nem is hiányoznék, nem is tudom, mi tart vissza...

    ReplyDelete