Tuesday, December 18, 2007

Orvosi kamara, mi?

http://index.hu/politika/belfold/eger8405/

Elmagyarázom. Az orvosok eddig sem végezték tisztességel a munkájukat (a tisztelet a kivételnek majd akkor kerül ide, ha láttam olyan orvost. Mentőorvosok meg külön kategória, ők tisztességgel dolgoznak (aztán átmennek köházas orvosnak, és megromlanak, de ez másik sztori)).

A nővérek sem. Ez nem csak pénz kérdés. Hozzáértés, tisztesség, odafigyelés.

Csak hogy értsd: "...ott tesz keresztbe, ahol tud, ígérte Éger István..." NEKED, a betegnek. Elvégre te vagy az adófizető is. Ha nem fizetsz még többet (végül is az SLK merci TÉNYLEG nem új...) akkor nem kapsz még ennyit sem (hagynak elvérezni). És ha már itt tartunk, ha fizetsz sem kapsz semmit. Azért súgnám, hogy ha külföldön szülsz, akkor az lehet kicsit és sokkal drágább, viszont kapsz érte tisztességes ellátást, törődést, etc.

És hogy elejét vegyük az fiatal orvosokkal történő vitának: Magyaroszágon jó a képzés, és király orvosok dolgoznak. Pl világelsők vagyunk (magyar források szerint :))) égési sebek gyógyításában.... amiről azt mondta az egyik fejes, hogy ha valamit tudunk az égési sérülések gyógyításáról az az, hogy semmit nem tudunk róla.
És el kéne gondolkodni, hogy miért is kell nyelvet tanulni ahhoz, hogy boldoguljon az ember ;) sshhh, de ez titok. Mert ha rendes ellátást akarsz, érdemes az anyanyelvén beszélni az orvossal... ;-)

No comments:

Post a Comment